28/04-2014

Publicerad 2014-04-28 22:20:26 i Övrigt.,

Hej vännen!
Jag har äntligen kollat igenom varje säsong av Game of Thrones som har kommit ut. Så nu är jag ikapp och väntar på avsnitt 5 av säsong 4! Räknade ut att jag ungefär har spenderar 44 timmar på att kolla på de här serien på 5 dagar. Men det är så jag är när jag kommer in i en serie som jag verkliegn älskar. Då kan jag sita hur bänkad som helst framför datan/tv:n och bara köra ett marathon på typ 15 timmar om dagen för att komma ikapp en serie. Förra sommaren så minns jag att jag kolalde igen alla Supernatural säsonger! Jag var på säsong 4 och kollade 4 säsonger på 1,5 vecka. Ibland blev jag så emotionell att jag var tvungen att sitta uppe på balkongen en stund och stirra ut genom natten. Men sen gick jag in och kollade igen. Och på 1,5 vecka var jag ikapp och redo för den säsongen som pågår nu. Dock så har jag inte följt den säsongen. Men jag har ju sommarlovet på mig!
 
Dessutom har jag även två andra serier som jag vill och ska kolla på i sommar. Den ena är tredje säsongen av American Horror Story. Den här säsongen heter Coven. Och alla säsonger är som en helt ny berättelse som berättas. Så ingen säsong är som den innan. Men det är samma skådespelare (oftast!) som är med i American Horror Story. Jag skrev faktiskt en review här och då är det andra säsongen. Den första säsongen kan du läsa om här. Och om ni undrar vems blogg det är jag länkar till så är det min gamla blogg. Den bloggen jag skrev på innan jag startade den här. 
 
Idag gick jag i skolan som vanligt. Börjar 8:30 och slutar 10:00. Efter skolan så åkte jag hem och gjrode lite psykologi samt så försötke jag börja på min No uppsats. Men jag har inte kommit någonstans. Det känns lite jobbigt. Men jag löser det nog snart ändå. Som jag skrev i inlägget tidigare så kännt det ju som om alla lärare ingår i en pakt där dem ska dumpa alla uppgifter på eleven precis samtidigt. Och idag fick jag reda på att nästa måndag har vi ett muntligt test på Japanskan? Det kommer min japanska lärare med NU. Som om jag inte redan har mycket att göra. Han berättade inte heller vad vi skulle plugga på? Eller träna på kanske man säger... Nää, nu vill jag ha sommarlov. I veckan kommer jag också få reda på ifall jag har fått ett sommarjobb eller inte! Woho! 
 
Jag vill börja skriva en sån där lista igen. Ni vet en sån där '' dag för dag ''? Det får bloggen att vara mer levande och ni lär känna mig mer kanske. Men nu ska jag kolla på efterlyst och sedan ska jag sova. 
 
Kram
Johanna
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela