Happy new year!

Publicerad 2014-12-31 17:32:00 i Övrigt.,

Hej vännen!
Snart är det ett nytt år! Och jag har bestämt mig för att göra några få nyårslöften. Jag tror egentligen inte på att nyårslöften håller. Men jag gör det här för min egna skull och hoppas på att allt går som jag vill att det ska gå. Och det kommer det säkert göra. 
 
♦ Jag ska försöka bli nyttigare och sluta äta så mycket äckligt. Som t.ex. chips och godis. Choklad är okej, men inget annat. Popcorn kan jag äta ibland!
♦ Jag ska börja träna mer och komma igång. Jag ska inte bli någon tränings junkie som måste skriva allt jag gör på FB/Instagram. Men jag ska träna och äta nyttigare och bli nyttigare hela jag.
♦ Jag (och Sebban) ska sätta upp ett schema över veckan som kommer. T.ex. vad vi ska äta varje dag. Och när vi ska tvätta. När jag har prov eller viktiga uppgifter i skolan så ska det stå i schemat. Ja, våra liv kommer att hamna mer i en rytm!
♦ Jag ska börja lära mig att älska mig själv mer och mer. Och inse att jag duger egentligen som jag är. Och att vad andra än tycker om mig kan jag skita i!
♦ Jag ska göra mitt allt till skolan. Jag gör redan det. Men jag vet att jag borde kunna ge liiite mer! Och om jag inte får det betyget som jag sattsade på så ska jag inte ruttna ihop och tycka synd om mig själv. Utan jag ska rycka upp mig och göra bättre nästa gång! Vem vet, jag kanske bara hade en dålig dag när jag skrev provet?
Jag ska göra en cosplay med Sebban! Och nu när jag har en symaskin så ska det gå jätte bra att göra en cosplay också. 
Men ja, idag är det ju trotts allt nyår. Och jag känner inte den där känslan att imorgon när jag vaknar är det ett nytt år. Jag känner ingenting för idag egentligen. Bara att det ska bli spännande med ett nytt år och nya möjligheter. Och nästa år tar jag faktiskt studenten! Jag längtar jätte mycket till den dagen så jag går ut ur skolans portar för sista gången och är lycklig över att lämna allt det där bakom mig. Alla människor kommer jag också att lägga bakom mig. Förutom vissa som jag säkert kommer ha kontakt med. Men resten kommer jag att strunta i. Bara 6 månader kvar och sedan är jag fri att leva lite och hitta ett jobb och sedan börja plugga. Ser fram emot 2015. Trotts att det också skrämmer mig lite. Att bara gå in i ett nytt år sådär. Men som många redan skrivit i deras bloggar; nytt år och nya möjligheter! 
 
Jag tackar för detta året. För alla som har sårat mig, till alla som ignorerat mig och till alla som har varit elaka mot mig. Tack för att ni har gjort mig starkare! Och tack till alla som har fått mig att skratta, fått mig att må bra och till alla er som sagt ni är glada över att vara min vän, tack♥! 
 
Men mest tack till Sebastian för att du har orkat med mig hela det här året. Och för att du har älskat mig trotts att jag varit sur på dig för knasigaste grejjerna. Vet inte hur du har orkat med mig. Men jag är glad över att du alltid har orkat plocka upp mig när jag inte själv har orkat göra det. Alla gånger som jag har brytit ihop av saker som har gjort mig till ett vrak, då har du varit där. Och varje gång jag har velat vara sur på dig så har du bara fått mig att skratta så jag nästan kissar på mig. Och de gångerna då jag har varit på så konstigt humör att jag inte vetat ur eller in så har du ändå fått mig att bli glad igen. Du har verkligen varit där för mig hela det här året som varit en berg och dal bana. Men det är du som har fått åkturen att stanna och tagit mig handen och gått till godisstället i stället. Mjo Sebban du förstår, jag älskar dig. Jätte mycket faktiskt. Kanske lite för mycket ibland. Men det kan vi ignorera. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela